Ηλιόλουστη Ακτή

Αγίου Πνεύματος ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ,Αγχίαλος,Βάρνα,Σωζόπολη! 4 Ημέρες

Ηλιόλουστη Ακτή

τιμή από 145€

1η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.05.18

Αναχώρηση από τα Public στις 03.00 το πρωί. Διέλευση από Ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ορμένιου. Είσοδος στη Βουλγαρία. Δια μέσου Σβίλεγκραντ, Τοπόλοφγκραντ θα διασχίσουμε μια όμορφη φυσική διαδρομή τις ήπιες πλαγιές της Στράντζας και θα φτάσουμε στη Μαύρη Θάλασσα στον Πύργο(Burgas). Χρόνος ελεύθερος για επίσκεψη στην Αρμένικη εκκλησία του Αγίου Χάτς, τη Μητρόπολη Κυρίλλου & Μεθοδίου, το αρχαιολογικό μουσείο και την πανέμορφη παραλία της. Γεύμα ατομικά. Αναχώρηση για την Ηλιόλουστη ακτή. Άφιξη, τακτοποίηση στα δωμάτια. Ξεκούραση. Ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ Δείπνο  στο ξενοδοχείο & διανυκτέρευση.

2η MΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 26.05.18

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την πόλη της Βάρνας,  όπου και επίσκεψη στο μοναστήρι Αλατζά, τη Μητρόπολη και το Ενυδρείο. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε με περιπάτους την πανέμορφη παραλιακή ζώνη. Γεύμα ατομικά. Συγκέντρωση και επιστροφή στην Ηλιόλουστη ακτή στο ξενοδοχείο μας.  Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 27.05.18

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για επίσκεψη στην πόλη της Αγχιάλου(σημερινό Pomorie). Προσκύνημα στο ιστορικό μοναστήρι(σύμβολο αντίστασης του Θρακιώτικου Ελληνισμού) Αγίου Γεωργίου. Στάση για καφέ και ελεύθερος χρόνος στην κεντρική πλατεία της Αγχιάλου. Επιστρέφουμε στην πόλη της Μεσημβρίας(σημερινό Nesebar). Εδώ επίσης θα έχουμε το χρόνο να περιηγηθούμε εκ νέου, αρχίζοντας από τον καθεδρικό ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου και καταλήγοντας στον Άγιο Ιωάννη τον Αλειτούργητο. Πόλη στολίδι της Θρακικής παραλίας, με τη μεγαλύτερη τουριστική κίνηση στα δυτικά παράλια της Μαύρης Θάλασσας. Τα ξύλινα παραδοσιακά σπίτια θα σας ενθουσιάσουν. Γεύμα ατομικά εδώ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.  Απολαύστε τη Θάλασσα. Μετά το δείπνο χρησιμοποιώντας το τρενάκι, απολαύστε τη νυχτερινή ζωή της παραλίας. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 28.05.18

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την πόλη της αρχαίας Απολλωνίας τη σημερινή Σωζόπολη. Πόλη & νησί μαζί που ίδρυσαν οι Μεγαρείς και αφιέρωσαν στο θεό Απόλλωνα. Εδώ θα έχουμε το χρόνο να περιηγηθούμε στα στενά δρομάκια της με τα υπέροχης αρχιτεκτονικής παραδοσιακά σπιτάκια. Εδώ μπορείτε να δείτε επίσης το αρχαιολογικό μουσείο & την εκκλησία του 13ου αιώνος Άγιος Ζώσιμος. Γεύμα ατομικά εδώ. Συνεχίζουμε το δρόμο της επιστροφής για το Ελχοβο και από κει για Σβίλεγκραντ. Διέλευση συνόρων και  είσοδος στην Ελλάδα.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Περιλαμβάνονται:

  • * Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. * Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο MARVEL 4****  στην Ηλιόλουστη ακτή(SPA CENTER-πισίνα). * Τρία προγεύματα &  τρία  δείπνα σε μπουφέ. *  Αρχηγό του γραφείου συνοδό. * Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής  με την Generally Life.

    Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 70 ετών) & ΦΠΑ εντός

Δεν περιλαμβάνονται:

* Έξτρα ποτά  & φιλοδωρήματα. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά.