Ιαματικά Λουτρά Augusta Spa Hotel

Το Τουριστικό θέρετρο Χισαρ είναι τοποθετημένο στο κέντρο του βουνού Sredna Gora. 40χλμ βόρεια της Φιλιππούπολης .Το Χισαρ έχει μεθόδους από την Ανατολή. Υδρομασάζ, εισπνοές με το ιαματικό νερό. Μασάζ από έμπειρους μασέρ ,αρώματα θεραπεία ,θεραπεία θαλάσσης, βελονισμός, θεραπεία με παραφίνη, σωματικές ασκήσεις ιατρική και και εργαστηριακή ανάλυση.

Ιαματικά Λουτρά Augusta Spa Hotel

τιμή από 320€

Αναχωρήσεις:

01 Σεπτεμβρίου ,  12 & 7 μέρες

15 Σεπτεμβρίου,  11 & 7 μέρες

 

 

 

Το γραφείο μας προσφέρει:

  • Μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας.
  • Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Augusta spa hotel σε ανακαινισμένα δίκλινα δωμάτια.
  • Πλήρη Διατροφή (Πρωινό-Μεσημεριανό-Βραδινό)
  • 3 Λουτροθεραπείες καθημερινά.
  • 2 ημερήσιες εκδρομές δώρο
  • Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής
  • Κάθε βραδύ Ελληνική μουσική στο ξενοδοχείο.

Το Τουριστικό θέρετρο Χισάρ είναι τοποθετημένο στο κέντρο της Βουλγαρίας, στις νότιες πτυχές του βουνού Sredna Gora, 42 χλμ βόρεια της Φιλιππούπολης (η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στη χώρα), 160χλμ. ανατολικά της Σόφιας (η πρωτεύουσα της Βουλγαρίας) και 25 χλμ απ’ το αεροδρόμιο Graf Ignatievo. Η τοποθεσία έχει υψόμετρο 360 μέτρα.

Οι αρχαιολογικές έρευνες δείχνουν ότι μια θαυματουργή πηγή δημιουργήθηκε εδώ από την 5η χιλιετία π.Χ. Πολλά, πολλά έτη αργότερα οι Θράκες και οι Ρωμαίοι εγκατέστησαν λουτρά γύρω από τα καυτές θαυματουργές πηγές . Το 293 π.Χ ο ρωμαϊκός αυτοκράτορας Diocletian επισκέφτηκε το μέρος αυτό.

Το περίβαλε με τους τοίχους φρουρίων και το δήλωσε την ιδιοκτησία του αυτοκράτορα. Οι θαυμάσιες βίλες και τα μαρμάρινα λουτρά χτίστηκαν εκεί και πολύ σύντομα έγινε ένα όμορφο θέρετρο για τους Ρωμαίους Ευγενείς. Η αρχαία δόξα, οι πολυάριθμοι μύθοι, οι εργασίες των διάσημων συγγραφέων και των ποιητών, των περιπατητών και των αρχαιολόγων πιστοποιεί σε μια ζωή της πλήρους αξίας μέσω των αιώνων. Σήμερα το Χισάρ συνεχίζει να αναπτύσσεται σε μια από τις καλύτερες ιαματικές πηγές της Βουλγαρίας.

  • Προγράμματα θεραπείας που χαλαρώνουν και ομορφαίνουν.  Εξέταση από εξειδικευμένο γιατρό και φυσιοθεραπευτή, νοσοκόμες. Διαδικασίες: λουτρά μαργαριταριών και στροβιλισμοί χαλάρωσης με προσθήκες από άλατα  και αρώματα υδρομασάζ ,
  • Μεθόδους από την Ανατολή. υδρομασάζ, εισπνοές με το ιαματικό νερό. Μασάζ από έμπειρους μασέρ, αρωματοθεραπεία,  θεραπεία Θαλάσσης,  βελονισμός, θεραπεία με παραφίνη, σωματικές ασκήσεις, ιατρική και εργαστηριακή ανάλυση από έμπειρο προσωπικό .