Λουτρά Πόζαρ

Σε απόσταση 13 χλμ. Από την έδρα του Δήμου Αλμωπίας, την Αριδαία και 100 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη, σε μία πανέμορφη τοποθεσία, έκτασης 72 στρεμμάτων, βρίσκονται τα Λοuτρά Λουτρακίου ή Λοuτρά Πoζαρ Αλμωπίας, όπως είναι ευρέως γνωστά. Η ονομασία τους προέρχεται από τις λέξεις «πο» και «ζαρ», που σημαίνουν «κάτω από την φωτιά». Πρόκειται για έναν τόπο πλούσιο σε βλάστηση, φυσική αρμονία και πολλές ξεχωριστές ομορφιές. Το ιδιαίτερο αυτό τοπίο συνδυάζει την μοναδικότητα και το μεγαλείο ενός φυσικού θαύματος: μία χαράδρα έχει δημιουργηθεί σε ένα μεγαλοπρεπές, βραχώδες βουνό και μέσα της ρέει ο θερμοπόταμος «Τόπλιτσα», σχηματίζοντας μικρούς καταρράκτες και ρηχές κοίτες στις όχθες.

Λουτρά Πόζαρ

τιμή από 55€

1Η ΜΕΡΑ : Σάββατο  07/03/2020  ΔΡΑΜΑ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Αναχώρηση στις 08:00 το  πρωί. Δια μέσου Θεσσαλονίκης ,Γιαννιτσών ,και  με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, άφιξη στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ που είναι χτισμένο στους πρόποδες του όρους Καϊμάκτσαλαν. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Μετά αναχώρηση για την περίφημη λουτρόπολη ΠΟΖΑΡ, χτισμένη μέσα σε ένα καταπράσινο δάσος αξεπέραστης ομορφιάς, που τη διασχίζει ο Θερμοπόταμος. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνά, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους.  Επισκέπτες καταφθάνουν στα Λουτρά από κάθε γωνιά της Ελλάδας είτε για να δεχθούν τις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών νερών (θεραπευτικών – χαλαρωτικών), είτε για να αποδράσουν στα πανέμορφα βουνά με τις σπηλιές, είτε και τα δύο. Χρόνος για λουτροθεραπεία. Το βράδυ φαγητό εξ’ ιδίων σε ταβέρνες της περιοχής. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ : Κυριακή 01/12/2013 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΔΕΣΣΑ – ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ

Πρωινό και χρόνος για να απολαύσουμε λίγο ακόμα τα λουτρά πόζαρ.  Έπειτα αναχωρούμε για την πρωτεύουσα του Ν. Πέλλας, την Έδεσσα , με τους γνωστούς καταρράκτες για να πάρουμε το μεσημεριανό μας εξ’ ιδίων  σε μια από τις ταβέρνες της περιοχής. Στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής και αφού κάνουμε τις απαραίτητες στάσεις , φτάνουμε στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

 • ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο FILOXENIA  στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ σε δίκλινα  δωμάτια.
  • Πρωινό στο ξενοδοχείο.
  • Τις περιηγήσεις του προγράμματος.
  • Φ.Π.Α. και ασφάλεια επαγγελματικής ευθύνης
  • Διαφορά μονόκλινου + 15