Πάσχα στην Κοιλάδα του Έβρου

Πάσχα στην κοιλάδα του Έβρου(Βουλγαρία) Ένα Πάσχα αλλιώτικο από συνηθισμένα! ΜΠΑΤΣΚΟΒΟ-ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΣ-ΠΑΖΑΡΤΖΙΚ-ΒΕΛΙΓΚΡΑΝΤ-ΜΠΑΤΑΚ Ανοιξιάτικες διαδρομές στην κοιλάδα του ποταμού Έβρου και στην οροσειρά της Ροδόπης από τη Φιλιππούπολη

Πάσχα στην Κοιλάδα του Έβρου

τιμή από 160€

1η ΜΕΡΑ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Συγκέντρωση στο γραφείο μας στις 07:00   και αναχώρηση. Έλεγχος στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ορμένιου και είσοδος στη Βουλγαρία. Επίσκεψη στο Θρακικό τάφο του Αλεξάντροβο. Άφιξη στην πόλη της Φιλιππούπολης. Επίσκεψη στην αγορά του NEW Plovdiv Plaza Mall, όπου χρόνος για ψώνια και φαγητό ατομικά. Τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου μας στη συνέχεια και ξεκούραση. Ελεύθερος χρόνος στον πεζόδρομο της πόλης που είναι κοντά  μας. Το βράδυ παρακολούθηση του Επιταφίου σε μια από τις εκκλησίες της περιοχής .Επιστροφή στο ξενοδοχείο & διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ

Πρόγευμα και αναχώρηση για ημερήσια εκδρομή κατά μήκος του ποταμού Έβρου. Πρώτη στάση στο κέντρο του Πάζαρτζικ για καφέ. Δεύτερη στάση  στην Ηρωική πόλη του Μπατάκ και στη συνέχεια θα δούμε την όμορφη ομώνυμη λίμνη.  Άφιξη στο τέλος στην πόλη των ιαματικών πηγών Βέλιγκραντ. Ελεύθερος χρόνος στο ιστορικό κέντρο για γεύμα ατομικά. Επιστροφή στη Φιλιππούπολη. Ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης Λειτουργίας στη Μητρόπολη. Επιστροφή & διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση με το πούλμαν  για το κάστρο του Ασέν και μετέπειτα στο Βυζαντινό μοναστήρι του Μπάτσκοβο όπου και προσκύνημα. Επιστρέφουμε στην πόλη της Στενήμαχου με επίσκεψη στο παλαιοντολογικό μουσείο. Ελεύθερος χρόνος για να βολτάρετε στις παραδοσιακές συνοικίες, που διατρέχει ο ποταμός Τσεπελάρε, φαγητό ατομικά και επιστροφή στην πόλη. Ξεκούραση. Το βράδυ πλούσιο εορταστικό δείπνο  με αρνάκι ψητό. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ   ΔΕΥΤΕΡΑ

Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση για ξενάγηση στην παλιά πόλη όπου θα δούμε στο λόφο της Ευμολπιάδος: σπίτι Κοεμτζόγλου, ναό Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης, σπίτι Λαμαρτίνου, θέατρο Μάρκου Αυρηλίου. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στην αγορά  της πόλης . Γεύμα ατομικά στην αλυσίδα Happy restaurants. Συγκέντρωση και αναχώρηση για την επιστροφή.  Τέλος φόρμαςΆφιξη στα σύνορα  και είσοδος στην Ελλάδα.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 • ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 160€, ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 196€, ΠΑΙΔΙ ΩΣ 12 ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 127€

   

  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  *Μεταφορά με υπερπολυτελή πούλμαν υπερυψωμένα.

  *Περιηγήσεις, ξεναγήσεις που αναφέρονται.

  *Τρεις διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια στο RAMADA HOTEL BY WYDHAM TRIMONTIUM 4*

  *Τρία προγεύματα σε μπουφέ.

  * Δείπνο ή γεύμα Πασχαλινό την Κυριακή. * Επίσημο ξεναγό. *Έμπειρο Αρχηγό του γραφείου συνοδό. * Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης  με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 70 ετών). * ΦΠΑ Εντός.

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  * Εισόδους μουσείων. * Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

   

  O ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ