Πάσχα στο Pallini Beach

Αξέχαστο ΠΑΣΧΑ στο PALLINI BEACH της Κασσάνδρας στη ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ (Στάγειρα, Πολύγυρος, Μουδανιά, γύρος Κασσάνδρας, σπήλαιο Πετραλώνων & Άγιος Παίσιος) Πλήρης περιήγηση της Χερσονήσου με όλα σχεδόν τα αξιοθέατα με αρχαιολογικά, Βυζαντινά & ιστορικά ενδιαφέροντα. Ένα ταξίδι χρωμάτων, αρωμάτων & γεύσεων στη μυρωμένη Άνοιξη της Χαλκιδικής

Πάσχα στο Pallini Beach

τιμή από από 195€

1η Μέρα Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.04.2020.-

Αναχώρηση από τη στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος) στις 06:00. Διέλευση μέσω Εγνατίας οδού από Κομοτηνή, Ξάνθη & Καβάλα. Στάση για καφέ & προσκύνημα στον Επιτάφιο στον παλιό Σταυρό Χαλκιδικής.  Στη συνέχεια θα σταματήσουμε για λίγο στο Άλσος του Αριστοτέλη. Γεύμα ατομικά στον Άγιο Πρόδρομο. Διέλευση στη συνέχεια από την πρωτεύουσα του νομού Πολύγυρο, άφιξη στον προορισμό μας. Διέλευση στη συνέχεια από τα Μακεδονικά Τέμπη και δια μέσω της πρωτεύουσας του νομού Πολύγυρο, άφιξη στον προορισμό μας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και απόλαυση των ανέσεων. Νηστίσιμο δείπνο. Παρακολούθηση περιφοράς του Επιταφίου στην εκκλησία Γεννήσεως της Θεοτόκου(1850) στην Κασσάνδρεια. Επιστροφή. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα. Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 18.04.2020.

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια ξεκινά μια ενδιαφέρουσα περιήγηση κάνοντας το γύρο της Χερσονήσου της Κασσάνδρας. Διέλευση από Σίβηρη, σκάλα Φούρκας, Ποσείδι, Καλάνδρα, Μένδη, Νέα Σκιώνη όπου και προσκύνημα στο ξωκλήσι Παναγίας Φανερωμένης. Ακολούθως συνεχίζουμε για να δούμε τα ιαματικά λουτρά στην σκάλα Αγίας Παρασκευής και  το ακρωτήρι στο ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου(Κάνιστρο) για να απολαύσουμε την υπέροχη θέα. Διέλευση από Πευκοχώρι, Χανιώτη, Πολύχρονο θα επισκεφτούμε στην Κρυοπηγή το μνημείο του καπετάν Χάψα. Περπάτημα και στην Άφυτο για να δούμε τον παραδοσιακό οικισμό. Επίσης θα αφιερώσουμε χρόνο για επίσκεψη στον πύργο και στα αγίασμα του Αποστόλου Παύλου. Θα καταλήξουμε για το μεσημέρι στον πανέμορφο ισθμό της αρχαίας & νέας Ποτίδαιας, όπου θα έχουμε χρόνο για φαγητό ατομικά στις ταβέρνες της. Επιστροφή μετά το φαγητό στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση και απόλαυση των ανέσεων. Το βράδυ μετάβαση στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων που βρίσκετε εντός του χώρου των ξενοδοχείων όπου θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση και θα γιορτάσουμε το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με πυροτεχνήματα! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για την παραδοσιακή μαγειρίτσα και το αναστάσιμο δείπνο, με μουσική και χορό. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ 19.04.2020. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Μετά το πρωινό μας ελεύθεροι στους πανέμορφου χώρους του ξενοδοχείου για να ζήσουμε τις διαδικασίες ψησίματος του παραδοσιακού μας οβελία με συνοδεία ποικίλων μεζέδων που θα σερβίρονται αφειδώς. Τοπικά παραδοσιακά συγκροτήματα θα πλαισιώνουν τη γιορτή μας με Ελληνικούς χορούς. Το κοκορέτσι και το αρνί θα έχουν την τιμητική του σήμερα στο Πασχαλινό τραπέζι μαζί με τα κόκκινα αυγά. Καλή διασκέδαση και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετικά θα πάμε με το πούλμαν ως τα Νέα Μουδανιά για ένα ποτό ή δείπνο(εξ ιδίων). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

4η Μέρα ΔΕΥΤΕΡΑ 20.04.2020.

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση στις 10:00 για το σπήλαιο Πετραλώνων & το μουσείο για επίσκεψη. Εδώ ο Δόκτωρ Άρης Πουλιανός με τις έρευνές του ανακάλυψε ίσως τον παλιότερο κάτοικο της Ευρώπης το περίφημο Αρχάνθρωπο! Συνεχίζουμε από εκεί για το μοναστήρι Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου. Προσκύνημα στον τάφο του τελευταίου Αγίου της Ορθοδοξίας Παισίου. Γεύμα ατομικά στο Εμπορικό COSMOS. Ακολούθως επιστροφή  μέσω Εγνατίας οδού και με τις απαραίτητες στάσεις, φθάνουμε στην πόλη μας. Καλή ξεκούραση.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

  • ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 225€, ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 280€, 1Ο ΠΑΙΔΙ ΩΣ 11 ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ: 115€, 2ο ΠΑΔΙ ΩΣ 11: 165€

    ΔΕΚΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΟΓΑ – EARLY BOOΚING ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΜΕΙΟΝ -30€

    *ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:-Την μεταφορά με υπερυψωμένο πούλμαν. *Τρεις  διανυκτερεύσεις στο ανάλογο επιλεγμένο ξενοδοχείο. 3 πρωινά  τύπου αμερικάνικου μπουφέ.* 3 φαγητά στα οποία συμπεριλαμβάνεται: Νηστίσιμο δείπνο Μεγάλης Παρασκευής, Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα & κόκκινα αυγά. Πασχαλινός μπουφές με οβελία & κοκορέτσι. Παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή ορχήστρα και  χορευτικό. *Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. *Τις περιηγήσεις που αναφέρονται.* Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης. * ΦΠΑ.

    ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:-Εισόδους μουσείων – Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

    ΑΝΑΧ/ΣΕΙΣ: Ορεστιάδα 04:30, Διδυμότειχο 04:45,Κομοτηνή 06:45, Ξάνθη 07:30, Καβάλα 08:25