Πόρτο Χέλι

Πάσχα στο πανέμορφο Πόρτο Χέλι. Υδρα - Σπέτσες - Πόρος - Ναύπλιο

Πόρτο Χέλι

price from 195€

1η µέρα: ΔΡΑΜΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΠΙ∆ΑΥΡΟΣ – ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ (650 χλµ.) Μ. Παρασκευή.

Συγκέντρωση στο γραφείο µας και στις 04.45 αναχώρηση. ∆ιέλευση από Λάρισα, Θήβα, Ελευσίνα, Ισθµό Κορίνθου, στάσεις καθοδόν για καφέ ή φαγητό, άφιξη στην Επίδαυρο. Θα επισκεφθούµε το αρχαίο θέατρο και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Στη συνέχεια άφιξη στο Πόρτο Χέλι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. ∆είπνο. ∆ιαν/ση.

2η µέρα: Υ∆ΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ. Μ. Σάββατο.

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούµε προαιρετικά µε τοπικό καράβι τα δύο πανέµορφα νησιά Ύδρα και Σπέτσες. Πρώτος µας σταθµός η Ύδρα µε την ιστορική της αρχιτεκτονική, άριστα διατηρηµένη, φηµισµένη για τις µετακινήσεις που γίνονται µε τα γαϊδουράκια. Ελεύθερος χρόνος. Ο επόµενος µας σταθµός, είναι οι Σπέτσες, µια σηµαντική δύναµη κατά τη διάρκεια του πολέµου της ανεξαρτησίας του 1821 µε κυρίαρχη µορφή την Μπουµπουλίνα. Το απόγευµα επιστρέφουµε στο Πόρτο Χέλι. Ελεύθερος χρόνος και το βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης. Στο ξενοδοχείο µας περιµένει πλούσιο Αναστάσιµο δείπνο µε µαγειρίτσα. ∆ιαν/ση.

3η µέρα: ΕΡΜΙΟΝΗ – ΓΑΛΑΤΑΣ – ΠΟΡΟΣ. Κυριακή του ΠΑΣΧΑ. Χριστός Ανέστη.

Πρωινό. Ελεύθερος χρόνος και από νωρίς το µεσηµέρι στο ξενοδοχείο µας περιµένει ένα πλούσιο Πασχαλινό γεύµα για να γιορτάσουµε το Πάσχα. Το απόγευµα αναχώρηση για Πόρο. ∆ιέλευση από την Ερµιόνη, άφιξη στο Γαλατά, επιβίβαση [προαιρετικά] στο καράβι και άφιξη στον καταπράσινο Πόρο. Αφού απολαύσετε τον καφέ σας και την βόλτα στο όµορφο νησί, επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος για ξεκούραση. Προαιρετικό Πασχαλινό γλέντι. ∆ιαν/ση.

4η µέρα: ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ – ΝΑΥΠΛΙΟ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (630 χλµ.)

Πρωινό και αναχώρηση για Ναύπλιο, όπου θα επισκεφθούµε το ναό του Αγίου Γεωργίου, το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια αναχώρηση για Ισθµό Κορίνθου και δια µέσου Λαµίας, Λάρισας άφιξη το βράδυ στη πόλη μας.

Περιλαμβάνονται

Τις µεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας. Τις διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία που αναφέρονται στον τιµοκατάλογο. Ηµιδιατροφή (πρωινά σε µπουφέ και γεύµατα εκ των οποίων το Αναστάσιµο ∆είπνο µε την µαγειρίτσα και το Πασχαλινό Γεύµα). Τις περιηγήσεις και εκδροµές σύµφωνα µε το πρόγραµµα. Αρχηγό – συνοδό του γραφείου µας. Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης. ΦΠΑ.

Δεν περιλαμβάνονται

Τα εισιτήρια των καραβιών για Ύδρα – Σπέτσες, Μονεµβασιά και Πόρο, τις εισόδους µουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. ∆ηµοτικούς φόρους ξενοδοχείων.