Τήνος

Μεγαλόχαρη - Αγ. Πελαγία - Πύργο. 4 ήμερη εκδρομή αναχώρηση από Δράμα.

Τήνος

τιμή από 169€

 ΔΡΑΜΑ – ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟ ( 670 χλμ)

Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 20:00. Περνώντας από Λεπτοκαρυά, Λάρισα, Λαμία και με καθοδόν στάσεις συνεχίζουμε για το λιμάνι της Ραφήνας. Άφιξη το πρωί και  επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους στης 07.30  για την Τήνο. Άφιξη στο νησί και τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και το απόγευμα πρώτο πρσοκύνημα στη Παναγία Μεγαλόχαρη και  πρώτη γνωριμία με την χώρα της Τήνου.  Διαν/ση.

 ΤΗΝΟΣ . ( 50 χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για το Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας της Τήνου. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης. Κοινωνία και περιήγηση στο Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας. Θα δούμε το ναό της Εύρεσης, το Μαυσωλείο της Έλλης το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων και τη σπουδαία Πινακοθήκη Ακολούθως θα ξεκινήσουμε για προσκύνημα στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας ( Ιερός Ναός, το Κελί της Αγίας, το Καθολικό του Μοναστηριού). Συνεχίζουμε και μετα από μια διαδρομή από τα όμορφα και γραφικά χωρία της Τήνου καταλήγουμε στο μεγαλύτερο και ομορφότερο χωριό του νησιού στον Πύργο. Επίσκεψη στο σπίτι και στο μουσείο του Γιαννούλη Χαλεπά και σύντομη στάση στη κεντρική πλατεία του χωριού με το αιωνόβιο πλάτανο, την υπέροχη μαρμαρογλυπτική κρήνη καθώς και τα παραδοσιακά καφενεδάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διαν/ση.

ΤΗΝΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ – ΔΡΑΜΑ (670 χλμ)

Πρωινό και στην  συνέχεια μεταφορά στο λιμάνι και απόπλους στης 08.25 για Ραφήνα. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν  και αναχώρηση για τον δρόμο της επιστροφής και  με καθ’οδόν στάσεις, φθάνουμε το βράδυ στη Δράμα.

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :  

  • Τη μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας
  • Τα εισιτήρια πλοίων Ραφήνα – Τήνο – Ραφήνα
  • Δύο διανυκτερεύσεις στα δωμάτια ΝΙΚΗ
  • Το πρωινό στο ξενοδοχείο.
  • Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Ταξιδιωτική Ασφάλιση.
  • ΦΠΑ 13 %

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, προαιρετικές εκδρομές, το φόρο διανυκτέρευσης  και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Μονόκλινο + 50 € Φόρο Διαμονής