Σχετικά με εμάς 3

Το Γραφείο γενικού τουρισμού ΜICHAILIDISTOURS, το οποίο ομώνυμα διευθύνει ο κύριος Μιχαηλίδης Κυριάκος έχει την έδρα του στην πόλη της Δράμας, και αποτελεί συνέχεια της οικογενειακής επιχείρησης από το 1989. Γνωστό για τη άψογη εξυπηρέτηση του και την μακρόχρονη πείρα του στους πολίτες της Δράμας, προσφέρει υψηλές παροχές σε πελάτες όλων των βαλαντίων.

michailidis tours office

Σκοπός μας είναι, η όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση στις απαιτήσεις σας γιατί στόχος του γραφείου μας είναι ο πελάτης εκδρομέας σαν προσωπικότητα ο οποίος δείχνει την εμπιστοσύνη του προς εμάς. Η εμπιστοσύνη αυτή σαν κίνητρο μας οδηγεί στην εξέλιξη των υπηρεσιών μας προς εσάς και στην καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

michailidis tours office

Το γραφείο “MICHAILIDIS TOURS” βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Δράμας στην οδό Σμύρνης 20, μπορεί να σαςεξυπηρετήσει με ενοικιάσεις λεωφορείων, εκδόσεις εισιτηρίων, σχολικές εκδρομές. Αναλαμβάνει επίσης τις οργανώσεις εκδρομών εσωτερικού και εξωτερικού, τις μετακινήσεις συλλόγων και γενικώς οτιδήποτε σχετίζεται με τον κλάδο του τουρισμού.Ταξιδέψτε λοιπόν με το γραφείο μας σε Ελλάδα και εξωτερικό και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των συνεργατών μας και στη φιλική μας διάθεση για ένα ταξίδι μαζί μας στα μονοπάτια των ονείρων σας…

michailidis tours office
michailidis tours office